Professionell och högkvalitativ elkonstruktion

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Besök startsidan” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Fdee.se%2F|||”][vc_column_text]

Professionell och högkvalitativ elkonstruktion

Anlita oss på District Energy Engineering Sverige AB för professionell och erfaren hjälp inom allt som har med elkonstruktion att göra. Våra erfarna och välutbildade ingenjörer hjälper er snabbt, smidigt och enkelt.

Vi kan hjälpa er med allt inom elkonstruktion, från konsultation till installation men också dokumentation och all typ av service. Elkonstruktion, elinstallation, elservice, datakommunikation och telekommunikation med huvudsaklig inriktning mot industri, offentlig förvaltning, fastighetsägare och byggföretag är våra normala arbetsuppgifter.

När ni kontaktar oss så möts ni av professionella och serviceinriktade personer. Vår personal är väl insatt och välutbildad i alla de uppgifter som ingår i vårt tjänsteutbud. Vi ser också till att ge en snabb service, våra kunder ska inte behöva vänta länge innan arbetet är utfört.

CAD-teknikens tidevarv

De tekniska framstegen inom elkonstruktion går hela tiden framåt. Under senare år har vi genom CAD-teknik ökat möjligheterna till en ännu bättre elkonstruktion. Med tredimensionella bilder och ritningar så har det blivit mycket smidigare och effektivare att bygga och underhålla elsystem i olika former.

Vi är små och stora samtidigt

För oss på District Energy Engineering Sverige är det viktigt att vara nära våra kunder. Vi hjälper företag och organisationer över hela landet. Men har vår bas i Borlänge och Dalarna.
Här i Dalarna finns det gott om kompetens inom vårt yrkesområde, inte minst tack vare de utmärkta utbildinginarna vid Högskolan i Dalarna.

Om ni anlitar oss så kan ni känna er helt trygga med att arbetet blir utfört på ett korrekt och professionellt sätt. Dessutom får ni alla försäkringar och garantier som är självklara. Därtill kan vi också följa upp arbetet och se till att alla installationer fungerar utmärkt över lång tid. På så sätt blir också er verksamhet mer effektiv och lönsam, genom att ni slipper onödiga stopp som kräver tid och nya investeringar genom reparationer.

Elkonstruktion[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]