DCS-PLC-SCADA system

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Besök startsidan” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Fdee.se%2F|||”][vc_column_text]

DCS-PLC-SCADA system

Vi arbetar med de bästa systemen inom elkonstruktion. Våra ingenjörer är välutbildade och erfarna när det kommer till system som DCS-PLC-SCADA. Kontakta oss för mer frågor eller konsultation i olika former.

District Energy Engineering Sverige AB arbetar kontinuerligt med att planera, konstruera och installera automationssystem inom många branscher och användningsområden. Vi använder den senaste tekniken och kan applicera den i såväl äldre såsom nyare system.

Kompetens och kapacitet finns för att ta totalt projektansvar för automationslösningar. Vi åtar sig olika roller, beroende på hur du vill genomföra projektet. Tillsammans kan vi utforma elkonstruktion som passar just era förutsättningar, vilket i längden ger er en större lönsamhet och mer effektivitet.

Vi erbjuder självklart också utbildning till era medarbetare inom alla de system, DCS, PLC och SCADA. Vi har också en öppen och levande dialog med Högskolan i Dalarna för teknisk utveckling och se till att utbildinginarna är adekvata och applicerbara mot näringslivets behov.

Våra experter inom områdena PLC, HMI och SCADA är väl förtrogna med många system på marknaden. Vi har stor erfarenhet av Wonderware, Siemens, ABB, Rockwell, Mitsubishi, Citect, med flera, och vi har experter inom hela applikationsområdet som sträcker sig från tillverkning, över recepthantering, till processreglering. Vi täcker också hela spannet från orderspecifik tillverkning till satsvis och kontinuerlig tillverkning.

Personlig service och modernt kunnande

För oss på District Energy Engineering Sverige AB är det helt avgörande att hela tiden hålla koll på den tekniska utvecklingen och sedan överföra den till vår egen verksamhet. På så sätt kan våra kunder också känna sig helt trygga med att anlita oss är en garanti på ett gott och kvalitetsmärket arbete.

När ni kontaktar oss så kan ni känna er helt lugna med att få professionell och personlig service. Våra ingenjörer är välutbildade och hängivna att se till så våra kunder blir nöjda med alla de typer av arbeten som vi utför.

DCS-PLC-SCADA